Lei møterom for dine behov

Digitale møter, konferanser, kurs, workshop. Fortell oss hva du har behov for, og vi vil tilrettelegge møterommene for dine behov

Møtelokaler til leie

Vi har fem møterom og ett auditorium. Våre møtelokaler kan romme alt fra 2 til 167 personer. 

Møtelokalene på Sjølyst Møtesenter har fått navn etter de fire årstidene, samt to av de fire elementene. Møterommene er helt nyoppusset, med farger og interiør som knyttes opp mot hver sin årstid. Møterommene har meget høy standard, med mange tekniske og inspirerende elementer. Lekkert, men samtidig behagelig og med fokus på god ventilasjon for å sikre det beste arbeidsmiljøet. 

«Som et teater», er beskrivelsen av Sjølyst Møtesenter i den Flotte artikkelen fra Næringseiendom

 

 

Leie av møterom

Priser gjelder for selve rommet, inkludert:

  • Styrebord
  • Høyteknologisk utstyr
  • Fri tilgang til wifi
  • Kaffe/te og vann i loungen

Du bestiller rommet for en halv eller en hel dag.

Har du spørsmål om oppsett, konferanse, events og pris for leie av møtelokaler? Ta kontakt med oss ved å fylle ut og sende inn kontaktskjemaet.

Møterom med moderne teknologi

Alle møterom er utstyrt med det nyeste innen moderne teknisk utstyr.

Her er det lagt opp til alle muligheter for digitale møter og videokonferanser, så man enkelt kan kommunisere med både fjern og nær. 

Vi har lagt stor vekt på brukervennlighet når vi har valgt teknisk utstyr til møterommene.

Dette åpner for at selv de som anses som mindre teknisk anlagt vil klare å sette opp det tekniske på egenhånd. En berøringsskjerm sørger for enkel navigering for sammenkobling av systemer, lyd- og bildekilder via en rekke forhåndsinnstillinger. Som bruker kan du også velge en egnet innstilling for lyd, lys og bilde som du selv ønske.

 

Teknisk bistand ved møter

Sjølyst Møtesenter har etablert et samarbeid med vår leverandør, Bright Norway AS, for arrangementssupport der spesielle behov melder seg. Dette kan være streamingtjenester, produksjon og billedregi for presentasjoner som skal ledsage foredragsholdere eller rådgiving for valg av musikk, grafikk, intro mm.

Ønsker man å konvertere deler av foredrag eller presentasjon som podcast, kan Bright bistå med dette. Utover det starndard utstyr som finnes i de enklete møterom kan ektrautstyr leies inn etter behov. Dette kan være ekstra høytalere og mixebord for DJs, flere hodebøyler i auditoriet eller i fellesareal.

Lys og lyssetting, knyttet til sosiale settinger eller visninger eller ekstra skjermer om noen skulle ønske å ha visninger under kveldsarrangementer i restauranten.


er lagt til ordren