Dette er Sjølyst Møtesenter

Sjølyst Møtesenter er lokalisert i Sjølystparken. Sjølystparken er en kontorpark som eies av Fram Eiendom, og som ligger meget sentralt til med 3 minutters gange fra Skøyen stasjon, og rett ved avkjøringen fra E18. 

Hovedinngangen er på forsiden fra Circle K.

Sjølyst Møtesenter ble nylig pusset opp for å stå klart til åpning i løpet av høsten 2020. Dessverre ble ting ganske annerledes både for oss, som så mange andre bransjer. Det er en ny hverdag hvor mange sitter på hjemmekontor og har digitale møter. Likevel er det med stor stolthet og glede vi kan si velkommen til et møtesenter med fokus på digitale møter, høy kvalitet og suveren service, for å gi deg og dere en perfekt møte- eller konferanseopplevelse.

Leie møterom

I våre møterom er det lagt opp til videokonferanser, digitale møter med flere destinasjoner som kan koble seg opp mot hverandre. Det er også ikke bruk av vanlig whiteboard, men touchscreen som det kan tegnes og skrives på, samt digitale flipboards. 

Møtesenteret er et helt spesielt sted, og den gode atmosfæren merkes så fort du trår innenfor dørene i lobbyen. Innredet med spesielt mange planter, er det som å komme inn en grønn og frodig park. Møterommene er kalt opp etter de fire årstidene, og to av de fire elementene. Alle rommene har sitt særegne preg med farger og interiør som samsvarer med kallenavnet sitt. 

Lei møterom

 

Nettsiden vår er bygget opp for digitale løsninger, for å effektivisere booking av møterom. Du kan enkelt og raskt booke rom og bestille hvilken mat du ønsker. 

 

 


er lagt til ordren