Fremtidens digitale møtesenter

Innredet som en god blanding av teater og park, med teknisk utstyr skreddersydd for fremtidens digitale behov, er nye Sjølyst Møtesenter i Sjølystparken alt dere trenger av et møtesenter i én imponerende pakke.

Det er umulig å ikke bli imponert når du entrer det nye møtesenteret på Skøyen; det føles som å tre inn i en frodig, grønn park! Går du videre innover, får du følelsen av å være på teater, med runde sofaer og tunge gardiner. 

 

Med et unikt fokus på digitale løsninger, har nye Sjølyst Møtesenter lagt opp til videokonferanser, digitale møter med touch-skjermer, kringkasting via kameraer og lydsystem i toppkvalitet, samt mulighet for webinar, podcasting og mye mer.

 

Et møtesenter i toppklasse

Er det én ting det siste året har vist oss, er det at vi ikke skal ta den digitale arbeidshverdagen for gitt. Heldigvis finnes det aktører som tar den digitale arbeidshverdagen på alvor, og som ikke holdt igjen når de skulle bygge fremtidens digitale møtesenter.

Men – ikke la deg lure: Sjølyst Møtesenter er et fysisk møtesenter med fem ulike møterom samt et stort auditorium med plass til opptil 167 personer, som alle enkelt kan bookes på nettsiden.

 

Prosjektleder Sofia Rønning beskriver det slik:
«Møtesenteret er helt nyoppusset, og interiøret og atmosfæren i foajeen/lobbyen skal føles som en park. Når du kommer inn i resepsjonen skal det være som å komme inn på et hotell. Loungen i selve møtesenteret er som å komme inn på et teater. Vi har det nyeste av teknologi, med digitale løsninger ingen andre møtesentre kan tilby.»

 

Møterom vår

Møterom sommer

Møterom høst

Møterom vinter

Møterom jord

Auditoriet Himmel

Møterom for enhver årstid

Skal dere holde mindre heldagsarrangementer, som for eksempel en kreativ workshop med bedriften, har vi fem møterom utstyrt med alt dere måtte trenge av digitale verktøy. Oppkalt etter årstidene har vi et møterom for enhver sinnsstemning: Høst, vinter, vår og sommer + jord. Møterommene Vår og Sommer kan slås sammen til å bli ett stort rom, om dere skulle trenge større kapasitet.

Les mer om våre møterom her

 

Dette får du på møterommene på Sjølyst Møtesenter:

  • 75” interaktiv skjerm som viser 4K-grafikk fra tilkoblede kilder (opptil fire av gangen) eller innebygd nettleser
  • 55” digital flipchart med støtte for deling av innhold og tegning/skriving direkte på skjermen
  • Moderne skjermdelingsteknologi
  • Lydplanke med integrert kamera og mikrofon
  • Plass til opptil 12 personer
  • Kan leies en halv eller hel dag
  • Kaffe, te og vann tilgjengelig til enhver tid

Et himmelsk auditorium

Rommet kalt “Himmel” – auditoriet – er stedet å booke om dere skal arrangere større tilstelninger. Med plass til opptil 167 personer, kan dere invitere interne eller eksterne til en dag fylt med faglig eller kreativt påfyll.

Holder dere seminar eller foredrag i Himmel kan dere også kringkaste dette ut til omverdenen, enten live eller med opptak (dette kan dere få redigert, klart til å sendes ut). Det digitale utstyret og teknikken installert, gjør det enkelt å integrere de toppmoderne kameraene med presentasjonssystemet. Vi mener at det skal være enkelt å formidle et budskap, og det skal være lett for hvem som helst å koble seg opp. Skulle det likevel oppstå problemer eller spørsmål, har vi personer på huset som bistår med sin ekspertise når det skulle gjelde.

Her er det selvfølgelig også tilpasset for hørselshemmede. Med et WiFi-basert system kan hvem som helst koble seg opp via en egen app på egen mobiltelefon, slik at de kan få seg lyden via hodetelefoner.

Uten mat og drikke, duger møtesenteret ikke

Det skal ikke gå mange timene før en workshop, et møte eller seminar blir preget av en økende kaffetørste eller en rumlende mage. På Sjølyst Møtesenter tilbyr vi ulike konferansepakker, slik at dere kan få servert mat gjennom dagen. Ingen skal gå sultne!

I kaffebaren kan dere bestille all slags leskedrikk og det meste annet dere skulle begjære, men om dere foretrekker den klassiske svarte kaffen, har vi både kaffe, te og vann tilgjengelig i loungen til enhver tid.

 

Wow!

Så hvordan skiller Sjølyst Møtesenter seg fra mengden? Rønning sier:

«Sjølyst Møtesenter er det mest trendy, utradisjonelle og innovative møtesenteret i byen! Med sitt særegne interiør og preg samt nyteknologi blir opplevelsen når man kommer inn en WOW-faktor.»

 

Velkommen!2020-11-30

er lagt til ordren