Møtesenteret som trosset de dårlige oddsene

De rakk akkurat å satse ut fra startgropa, før Covid-veggen traff dem. To år seinere er heldigvis dørene til Sjølyst Møtesenter fremdeles åpne, og gjestene har vært med hele veien.

 

En røff start

Det har ikke vært enkelt for noen bransjer de siste to åra. Spesielt vanskelig har det vært for næringslivet- og reiselivsbransjen. Mange har måttet stenge dørene for godt, men noen har fått det til, til tross for den verdensomspennende pandemien. Sjølyst Møtesenter er én av dem.

 

Sofia Rønning, daglig leder, Sjølyst Møtesenter

Sofia Rønning, daglig leder, Sjølyst Møtesenter

Suksessoppskriften

Sofia Rønning har vært daglig leder på Sjølyst Møtesenter siden oppstarten i 2020. 

- Vi gikk jo inn med godt mot og mange ideer, men så kom Koronaen. Det gjorde at vi måtte tenke litt alternativt. Men heldigvis ble det aldri bråstopp!

For selv om ting så svart ut et øyeblikk, fortsatte heldigvis aktiviteten på møtesenteret.

- Vi har hatt både heldigitale arrangementer og hybridarrangementer hos oss. Men de fleste arrangementene vi har gjennomført, har faktisk vært helfysiske. Vår opplevelse er at kundene er sulteforet på fysiske møteplasser med andre mennesker.

Sofia er ikke i tvil om hva som gjør at gjestene deres sverger til nettopp deres møtesenteret på Skøyen: 

- De forteller at stemningen her er unik. De setter særlig pris på at vi har god kundeservice og deilig mat, det gjør at de føler seg trygge og ivaretatt, også i den merkelige tiden vi har vært inne i. 

 

Mot lysere (hybrid) tider

At senteret har mange moderne digitale løsninger, har vært et ekstra trekkplaster i perioden:

- Jeg vet at gjestene har satt stor pris på at vi tilrettelegger for de virkelig gode digitale opplevelsene. Alt fra videokonferanser, kringkastinger, webinarer og podcasting, kan de gjøre her hos oss.

Det er ingenting som tyder på at den digitale hverdagen blir mindre digital framover. Internett er fremdeles ingen flopp. Og selv om mange lengter tilbake til de fysiske samlingene, vil det høyst sannsynlig være behov for gode hybridløsninger også i åra som kommer. 

- Vår ambisjon er at Sjølyst Møtesenter skal være et sted hvor folk møtes og bygger nettverk både fysisk og digitalt. Det er viktig for oss å være litt «cutting edge» når det kommer til å legge til rette for digitale møteplasser, men likevel, det viktigste er det medmenneskelige. God mat, god service, og vakre lokaler som gjør at du får lyst til å være her, er våre suksessfaktorer. Det er dette som har gjort at vi har kunnet holde driften i gang hele tiden, sier hun stolt.

 

 

 

Vi møtes på Skøyen!

I skrivende stund kan det se ut som om alle de ulike Koronavariantene er i ferd med å slippe taket, forhåpentligvis for godt denne gangen. Men uansett pandemiens videre virke, har verken Sofia eller resten av gjengen på Sjølyst Møtesenter planer om å kaste inn håndkleet.

- Vår visjon er å være det naturlige møtestedet på Skøyen. Vi er møteplassen det er enkelt å finne fram til. Vi holder til i umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk, og er bare 5 minutters gange unna butikker og restauranter. Vi har god parkeringsdekning på huset, for de som helst bruker bil, men er også bare en 10 minutters t-banetur unna Oslo S. Det er ganske unikt, sier hun og smiler.

Vi møtes, sier de på Sjølyst Møtesenter, og det er nettopp dette alt handler om; å skape de spennende, trivelige, inspirerende møteplassene du har lyst til å være. Som gjør at du får i både pose og sekk, digitalt og fysisk, og som gjør at du får lyst til å komme tilbake igjen. Og kommer tilbake igjen, er det mange av gjestene på Sjølyst Møtesenter som gjør:

-  Til nå har vi ikke opplevd at noen bare har booket seg inn én gang hos oss, de booker seg inn flere ganger. Det vitner for meg om at kundene trives hos oss, sier Sofia stolt.

Uteie av de lekre møterommene på Sjølyst Møtesenter går unna som varmt hvetebrød. 

Det er med andre ord all grunn til å møtes i nær framtid.

 

Av Loni Bjerkholt-Pedersen

 2022-03-09

er lagt til ordren